Vad brinner du för?

Du har en längtan efter att ta dig vidare i arbetslivet. Du vet varken vart du vill, hur du ska ta dig dit eller vart du ska börja. Men du har en längtan efter att spendera dina värdefulla tid med någonting som du verkligen mår bra av och tycker är roligt. Men det händer ingenting. Du har inte hittad vad du brinner för, än.

Idag finns det en mängd olika coacher för alla delar i livet. Vilken lyx säger jag bara! Det finns ett gäng människor som verkligen brinner för att hjälpa andra, som fokuserar på att Du ska lyckas.

Jag finns här för att hjälpa dig att hitta det Du brinner för. Det som äntligen tar dig dit du vill vara. Det är just det som jag brinner för, att hjälpa andra framåt. För jag vet att det går, även om det känns tungt. Jag har själv varit där. Har du viljan så har jag verktygen. Ett exempel på verktyg hittar du här.

Jag brinner allra mest för de som inte vet vad de vill jobba med, för de som vill vidare i arbetslivet men är osäker på vart eller hur. Men också för de som vill bli bra på att söka jobb. Jag tycker nämligen det är jätteroligt att analysera en jobbannons, skriva CV, personligt brev och att för varje intervju bli lite bättre, skarpare och proffsigare.

Det är jätteroligt när jag får dela med mig av mina erfarenheter från när jag sökte jobb och även dela med mig av vad duktiga rekryterare har lärt mig.

Idag mår jag bra av att veta vad jag brinner för och vill göra. DU kan också göra samma resa och hitta Din plats i arbetslivet.

 

Vad får Dig att glömma tid och rum?

Vad får Dig att må bra?

Vad brinner Du för?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *